0640868687 info@mylandd.com

Hulp nodig?

Je kunt als ondernemer opzien tegen het starten en inrichten van een kennisplatform. Het team van MYLANDD staat klaar om je te helpen, hierdoor heb je binnen een handomdraai je eigen perfecte omgeving. Zo kunnen jij en je medewerkers er direct van profiteren.

Alle hulp voor

Inrichting

We richten je omgeving helemaal in, zodat deze direct klaar is voor gebruik. Dit kost je aantal uur voor afspraken om je bedrijf te laten zien en resultaten te bespreken.

Werkhandboek digitaliseren

Het digitaliseren of bijwerken van werkhandboek, werkafspraken, personeelsgidsen etc.

Inwerkprogramma

We maken inwerkprogramma(s) die nieuwe medewerkers helpen succesvol de inwerkperiode te doorlopen.

Werkinstructies

Duidelijke werkinstructies is essentieel zodat collega’s zelfstandig het werk kunnen uitvoeren.

Bibliotheek

Voeg eenvoudig informatie toe vanuit onze bibliotheek. Zo kun je vanaf dag één al direct een gevulde omgeving hebben.

Bedrijfsadvies

Bekijk samen met onze bedrijfsadviseur naar je bedrijf en ontdek mogelijkheden waardoor je efficiënter en beter kunt werken samen met je personeel.

Video opname

Video opname en montage voor persoonlijke en gave video’s. Ook zelf gemaakte video’s (met mobiel) kunnen we omzetten in gave montages!

QR-Code stickers

We leveren verschillende soorten en maten QR-Code stickers die gebruikt kunnen worden om informatie in de app toegankelijk te maken.

en nog veel meer…

Bespaar tijd en werk efficiënter.

Wat kun je, wat wil je, en wat heb je nodig? Het invoeren van digitale kennis ondersteuning heeft een positieve impact op je bedrijf. Omdat je expertise op de werkvloer beter verdeeld en toegankelijk maakt, hoeft niemand meer te wachten met een vraag. Daarmee bespaar je tijd en werk je efficiënter.

R

Actueel inzicht voortgang en prestaties

R

Dashboards

R

Onboarding en inwerkprogramma’s

R

Altijd en overal vanuit je broekzak

We doen het samen, jij met onze experts!

Het team van MYLANDD staat klaar om samen je communicatie, kennis en leer strategie te bedenken, om deze vervolgens laten realiseren. We werken met vakexperts die inhoudelijk adviseren maar MYLANDD ook vanbinnen en vanbuiten kent waardoor de omgeving en resultaten binnen een handomdraai zijn gerealiseerd.

✔️ Digitale innovatie

✔️ Jouw huisstijl, onze app

✔️ Snel en eenvoudige toegang voor je medewerkers

✔️ Een platform voor al je communicatie, kennis en leren

Wat onze klanten over ons zeggen

Na 20 jaar was ik het wel zat om iedere keer hetzelfde inwerkpraatje te houden. Nu geef ik mijzelf en de medewerker al veel voorsprong door ze alvast toegang tot mijn omgeving in MYLANDD te geven.

Mijn WhatsApp groep met alle medewerkers heb ik inmiddels opgeheven. Belangrijke berichten verdwenen in de massa. Nu ik alles via MYLANDD communiceer, blijft het bewaard en is het makkelijk terug te vinden.

Naast het bedrijfsnieuws hebben we ook het rooster en het handboek in MYLANDD toegevoegd. Ideaal, zo hebben we alle informatie in 1 app. 

Download MYLANDD

Download nu de MYLANDD app om 30 dagen gratis te proberen!