Account aanmaken (medewerker)

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Account aanmaken (medewerker)

Wanneer je als medewerker wordt toegevoegd aan de MYLANDD app ontvang je daarvan een email.
In de email staan de instructies voor het aanmaken van je account en het instellen van je wachtwoord.

Hieronder nog de stappen uitgelegd:

Stap 1.
Download de app “MYLANDD” in de appstore.
Google play store

Apple app store

Stap 2.

• Open de app
  • Klik op “Registreer hier”
  • En vul in het vervolg scherm je email, voornaam, achternaam en wachtwoord in.
  • Lees en accepteer de gebruikersvoorwaarden
  • En klik op aanmelden

MYLANDD app aanmelden van een nieuwe medewerker

MYLANDD app invullen van gegevens bij het aanmelden van je account

Stap 3.

Je account is nu aangemaakt en daarmee kun je inloggen in de app.

MYLANDD app homepage na aanmelden

Inhoudsopgave

Door de kracht van technologie te benutten om mensen met kennis te verbinden, streven we naar groei, efficiëntie en succes voor onze klanten en hun teams.

Contact

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en update over MYLANDD

Copyright 2023. MYLANDD.

Copyright 2023. MYLANDD.

bt_bb_section_top_section_coverage_image